Abonare newsletter

Home / Abonare newsletter

Vinul nu este o simplă “băutură”. Vinul te învață să descoperi arome și povești, însă mai presus de toate te învață să descoperi oamenii, să legi prietenii și să trăiești mai intens. O simplă ieșire cu prietenii în oraș, o cină sau o masă de prânz în care asociezi vinul cu mâncarea va deveni o adevărată experiență pe care vei dori să o repeți. Acasă sau în vacanță!

Vinul este o poveste și te invit să o descoperi urmărind materialele publicate aici, pe siteul Winesday, precum și să participi la evenimentele cu și despre vin pe care le organizăm periodic.

Înscrie-te la newsletter și afli despre:

  • Evenimente cu și despre vin
  • Lansări de vinuri
  • Călătorii dedicate vinurilor
  • Târguri și festivaluri de vin
  • Cum să deguști vinul
  • Cum să asociezi vinul cu mâncarea

 

Winesday are ca scop să “traducă” limbajul vinului în termeni mai ușor de înțeles pentru toată lumea și se adresează celor curioși în ale vinurilor, celor care lucrează în industrie și celor care au experiență în acest domeniu, însă mai ales celor care vor să încerce vinuri noi.

Înscrie-te pe formularul din această pagină să primești noutăți despre vin pe email. Membrii comunității sunt cei care afla primii de evenimentele pe care le pun la cale iar dacă alegi să participi la degustările de vin Winesday Specials pe care ți le propun, începând cu cea de-a cincea vei avea mereu fie câte un bonus, fie câte o reducere.

Winesday is today. Let’s enjoy it every day!

Te aștept în comunitatea Winesday.

Newsletter