Winesday App

Winesday App este aplicația care îmbină vinul cu
experiențele de gastronomie si de călătorie la crame în România.

Descarca winesday app

Winesday App include tot ce ai nevoie dacă ești pasionat de vin sau unul în devenire:

 • ai acces la harta României în care vei descoperi Regiunile Viticole precum și locurile în care te poți bucura de vin atât în cadrul acestor regiuni, cât și în afara lor, în orașele principale;
 • găsești o listă a cramelor din România pe care o poți urmări ușor pe hartă;
 • găsești unități de cazare de la crame sau din apropierea acestora;
 • găsești informații despre târgurile și festivalurile dedicate vinului (ce au loc în România);
 • ai acces la evenimente cu și despre vin ce se desfășoară pe întreg teritoriul țării;
 • alegi la ce degustări de vin vrei să mergi, precum și ce crame vrei să vizitezi într-un tur individual sau de grup;
 • pe hartă, în apropierea ta, vei descoperi numeroase restaurante (care pun accent pe vin și gastronomie), wine bar-uri și wine shop-uri ce îți stau la dispoziție cu liste generoase de vinuri, precum și cu degustări de vin;

Descarcă gratuit Winesday App din App Store și Google Play.

Descoperă aplicația și bucură-te de experiențe cu și despre vin!

 

Descarcă acum aplicația Winesday App pentru a:

 • descoperi crame noi;
 • a alege o vizită sau o degustare de vin la o cramă fie direct de la cramă, fie prin intermediul organizatorilor de evenimente;
 • a găsi un eveniment cu vin într-un restaurant, wine bar sau wine shop de lângă tine;
 • a alege un restaurant sau un wine bar la care să mergi pentru o masă specială cu vin sau o întâlnire cu prietenii;
 • a alege vin pentru acasă de la wine shop-uri;
 • pentru a-ți face planuri de participare la festivaluri/târguri de vin sau chiar să înveți lucruri noi la cursuri de vin.

În aplicație au fost deja încărcate în jur de 100 de companii (crame, unități de cazare ale cramelor sau din apropierea acestora, restaurante, wine bar-uri, wine shop-uri, organizatori de evenimente cu vin) iar în perioada următoare numărul acestora va crește.

Pe lângă prezența acestor companii, aplicația include mai multe secțiuni prin care cei care o descoperă, au ocazia să învețe despre vin – cum este secțiunea „Despre vinuri” în care vei descoperi lucruri interesante despre vin în general, să citească articole dedicate dinului – în secțiunea „Wine Tales”, dar și să găsească informații despre „Abonamente de vin” disponibile în România sau să descopere cramele dintr-o anumită regiune, cum este secțiunea „Crame din Dealu Mare”. Toate aceste noutăți sunt disponibile chiar pe home page, pe pagina de început a aplicației, însă vei descoperi mai multe și în secțiunea „Descoperă” (vezi butonul cu acest nume din meniul din partea de jos a ecranului).

Recomandare: ține deschis location-ul pe telefon pentru că în acest fel aplicația îți arată informații din apropierea ta – vezi pe hartă distanța dintre locul în care te afli acum și cea mai apropiată cramă, cel mai apropiat restaurant cu vin, wine shop și așa mai departe.

Aplicația Winesday App este disponibilă în limba română și în limba engleză și a fost dezvoltată împreună cu Eventya, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de aplicații mobile din România.

Locația ta nu este încă listată în Winesday App? Dacă reprezinți o cramă, o unitate de cazare a unei crame sau din apropiere de crame, un restaurant, un wine bar, un wine shop sau organizezi evenimente cu vin scrie-mi pe adresa carmina@winesday.ro pentru a discuta mai multe detalii.