Food and Wine Pairing

Home / Wine Tales / Food and Wine Pairing
Taraboste 2015 – perfect pentru masa de Paște

Taraboste 2015 – perfect pentru masa de Paște

Anul acesta am petrecut Paștele în autoizolare, ca noi toți, având în vedere situația stării de urgență declarate și valabile până la jumătatea lunii mai. Cum a fost prima oară când „am fost nevoită” să fac pregătirile pentru masa de Paște, am zis că în afară de ouă roșii (din astea mai făcusem) să pregătesc ceva special însă nu neapărat ceva după „retata tradițională de Paște”. Nu de-alta însă nu m-aș fi priceput să fac nici salată de boeuf, nici sarmale, drob, cozonac și altele. Mai mult de atât, am vrut să fac ceva care să se potrivească cu vinul...

Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino

Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino

La final de noiembrie 2019 am avut plăcerea de a încerca meniul de iarnă lansat de restaurantul Sardin cu ocazia evenimentului Degustă Sardin | Meniu de Iarnă + vin din partea casei Davino Nu numai că mi-au plăcut mult toate preparate, însă mi-a fost greu să îmi aleg preferatele: terină de foie gras cu pastă de trufe pastele cu trufe fălcuța de vită gătită la temperatură joasă cu sos de vin roșu. Cina a fost asortată superb cu vinurile Davino dintre care Domaine Ceptura Rouge 2015 mi-a rămas în suflet 🍷