White Grapes: degustare de vinuri albe

White Grapes: degustare de vinuri albe

Vara este vremea vinurilor albe, fresh, cu arome proaspete de flori, citrice, piersică, mere, iar lista poate continua. Așa că te invit la o degustare dedicată vinurilor albe la care să descoperim împreună aromele din pahar.

Următoarea degustare de vin Winesday Specials are loc pe 18 august 2021 la restaurantul Winestone (în cadrul Hotel Novotel, București) iar pentru aceasta am selectat 5 vinuri românești și internaționale din soiuri de struguri albi cât mai diferite.

Dacă tot este „Ziua internațională a vinului alb” la început de august, am zis să sărbătorim această ocazie cu vinuri albe pe 18 august. Ce zici, vii și tu?

Programul, pe scurt

Data: 18 august 2021
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Winestone, Calea Victoriei nr.37B, Sector 1, București (în cadrul Hotel Novotel, la parter; zona metrou Universitate).

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților și welcome drink
19:00 – 21:00 prezentare și degustare vinuri albe însoțite de mâncare
21:00 – 21:30 networking

Participare eveniment

Tarif: 180 lei/persoana

Tariful include:

 • acces la degustarea a 5 vinuri albe
 • apă, pâine
 • mâncare în asociere (platou rece și platou cald)

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul de mai sus până la data de 13 august 2021 (începând cu data de 14 august înscrierile se închid). Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare (detalii suplimentare mai jos).

Vinurile alese pentru degustare

La începutul lunii august, mai exact pe 3/4 august (părerile specialiștilor sunt împărțite), este „Ziua internațională a vinurilor albe”, așa că mi-am propus că la degustarea de vin pe care o organizez în luna august în București să aduc în fața ta vinuri cât mai diferite din struguri mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Astfel, vinurile alese sunt:

 • White Artisan, Aurelia Vișinescu/ Crama Domeniile Săhăteni (cupaj din soiuri românești: Fetească Albă, Fetească Regală, Tămâioasă Românească)
 • Petit Chenin,  Crama Ken Forrester (Africa de Sud)
 • Sauvignon Blanc Fume, Caii de la Letea Volumul II,  Crama Sarica Niculițel
 • Anno Sauvignon Blanc & Chardonnay, Crama Licorna Winehouse
 • Viorica, Crama Timbrus (Republica Moldova)

De data aceasta evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Winestone.

Am ales să organizăm degustarea la Winestone, loc tare fain aflat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, la parterul Hotelului Novotel pentru că îl știm de la alte evenimente cu și despre vin și totodată pentru că am dezvoltat alături de ei un meniu de mâncare potrivit pentru vinurile pe care le vom servi în cadrul acestei degustări.

Cum te înscrii?

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul următor până la data de 13 august 2021 (începând cu data de 14 august înscrierile se închid).

Odată cu înscrierea pe formular vei primi datele pentru plată și factura într-un e-mail după ce vei confirma înscrierea telefonic/prin email. Dacă dorești factură fiscală pe persoană juridică te rog să îmi trimiți datele de facturare pe email. Altfel, factura va fi emisă pe persoană fizică.

Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare în contul indicat pe factura fiscală așa că am rugămintea să îmi trimiți un email cu dovada plății pe adresa carmina@winesday.ro până cel târziu 13 august 2021.

Din experiența mea, locurile se epuizează repede (chiar și înainte de data de 13 august), așadar recomand să achiți factura în cel mult 48 de ore de la primirea acesteia pentru a-ți asigura locul la eveniment.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (16 de locuri), iar confirmarea acestora se face pe email în ordinea înregistrării plății integrale.

Pentru a valida înscrierea este nevoie să urmezi toți pașii menționați mai sus. Pe tot parcursul înscrierii precum și pe perioada de timp până la eveniment și pe parcursul acestuia îți stau la dispoziție cu orice fel de informații ai nevoie pe email carmina@winesday.ro și la telefon 0745 310 811.

Important:

 • Evenimentul se va desfășura în interior respectând toate normele de distanțare în vigoare.
 • Numărul maxim de participanți este limitat la 16 persoane.
 • Pentru că suntem într-o perioadă delicată vreau să îți spun că atât eu cât și cei de la Winestone am luat măsuri pentru ca toată lumea să fie în siguranță și să avem parte de o după amiază frumoasă respectând toate condițiile de distanțare și de igienă.
 • Accesul la degustare va fi permis numai persoanelor ce au primit confirmare scrisă de participare și a căror nume se regăsește pe lista de participanți aflată la intrare.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • Bineînțeles, în contextul Covid-19, în măsura în care în România se va institui o nouă perioadă de stare de urgență ce va împiedica accesul în restaurant, vom lua o decizie de comun acord – fie vom reprograma evenimentul și vom muta banii achitați pe noua dată stabilită, fie vom returna banii.
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 • Atmosfera acestui eveniment va fi surprinsă în fotografii, așadar vei apărea în imaginile făcute de fotograful nostru. Participarea la acest eveniment reprezintă aprobarea de a utiliza aceste fotografii pe site, în social media sau pe alte canale exclusiv cu scopul promovării evenimentelor de degustare pe care le organizăm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

16 − 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.