Romanian Wine & Cheese

Romanian Wine & Cheese

Update: înscrierile s-au încheiat. Stai pe aproape pentru când anunțăm următoarea degustare.

Toamna aduce cu ea sezonul de cules, dar și cu o nouă aniversare a „Zilei Naționale A Gastronomiei și Vinului Românesc”, eveniment ce are loc în mod oficial de 5 ani încoace în prima duminică din octombrie.

Cosmin Dragomir, Nico Lontras și Cezar Ioan au inițiat în 2019 un proiect de lege care să numească această zi națională, iar legea a trecut de Camera Deputaților numind oficial prima duminică din octombrie „Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc”. Până revin cu mai multe informații despre acest lucru (într-un articol dedicat), mă bucur să îți spun că primul eveniment din seria Winesday Specials din acesta toamnă este realizat în contextul „Zilei Naționale a Gastronomiei și vinului Românesc” și are loc miercuri, 27 septembrie, în București.

Organizăm această degustare la Private Wine, în parteneriat cu Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, Revino Gourmet și Atlasul Vinului Românesc

Și, ca la toate degustările de vin pe care le organizăm, avem și una sau două surprize pentru cei ce participa. Nu vor lipsi suprizele nici de această dată, așa că hai și tu la eveniment. Tot ce îți pot spune de pe acum este că una din surprize vine de la Curatorul de Zacuscă, Cosmin Dragomir.

Programul, pe scurt

Data: 27 septembrie 2023
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Private Wine, Str. Puțul de Piatră nr.10, București (zona metrou Piața Victoriei).

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustare vinuri din soiuri românești însoțite de platouri cu brânzeturi românești
21:00 – 21:30 networking

Participare eveniment

Tarif: 260* lei/persoana

* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus

Tariful include:

 • acces la degustarea a 5 vinuri
 • platouri cu brânzeturi românești
 • apă plată
 • Harta Vinului Românesc (în format print)

 

Update: înscrierile s-au încheiat. Stai pe aproape pentru când anunțăm următoarea degustare.

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul de mai sus până la data de 22 septembrie 2023 (începând cu data de 23 septembrie înscrierile se închid). Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare (detalii suplimentare mai jos).

Vinurile alese pentru degustare

Vinurile alese pentru degustare sunt:

 • Fetească Regală Patima 2022, Crama DeMatei
 • Epopee alb 04 2021, Catleya Wines
 • Negru de Drăgășani Via Marchizului, Viile Metamorfosis
 • Fetească Neagră Patima 2020, Crama DeMatei
 • Spumant Millessime Frâncușă 2016, Casa de Vinuri Cotnari

Evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Private Wine, Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc, Revino Cheese & Wine, Atlasul Vinului Romanesc.

 

Cum te înscrii?

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul următor până la data de 22 septembrie 2023 (începând cu data de 23 septembrie înscrierile se închid).

Update: înscrierile s-au încheiat. Stai pe aproape pentru când anunțăm următoarea degustare.

 

Odată cu înscrierea pe formular vei primi datele pentru plată și factura într-un e-mail după ce vei confirma înscrierea telefonic/prin email. Dacă dorești factură fiscală pe persoană juridică te rog să îmi trimiți datele de facturare pe email. Altfel, factura va fi emisă pe persoană fizică.

Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare în contul indicat pe factura fiscală așa că am rugămintea să îmi trimiți un email cu dovada plății pe adresa carmina@winesday.ro până cel târziu 22 septembrie 2023.

Din experiența mea, locurile se epuizează repede (chiar și înainte de data de 22 septembrie), așadar recomand să achiți factura în cel mult 48 de ore de la primirea acesteia pentru a-ți asigura locul la eveniment.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (20 de locuri), iar confirmarea acestora se face pe email în ordinea înregistrării plății integrale.

Pentru a valida înscrierea este nevoie să urmezi toți pașii menționați mai sus. Pe tot parcursul înscrierii precum și pe perioada de timp până la eveniment și pe parcursul acestuia îți stau la dispoziție cu orice fel de informații ai nevoie pe email carmina@winesday.ro și la telefon 0745 310 811.

Important:

 • Numărul maxim de participanți este limitat la 20 persoane.
 • Numărul minim de participanți pentru a se putea realiza degustarea este 10 persoane.
 • Accesul la degustare va fi permis numai persoanelor ce au primit confirmare scrisă de participare și a căror nume se regăsește pe lista de participanți aflată la intrare.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 • Atmosfera acestui eveniment va fi surprinsă în fotografii, așadar vei apărea în imaginile făcute de fotograful nostru. Participarea la acest eveniment reprezintă aprobarea de a utiliza aceste fotografii pe site, în social media sau pe alte canale exclusiv cu scopul promovării evenimentelor de degustare pe care le organizăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.