Taste of Greece

Taste of Greece

Locurile la această degustare s-au epuizat. În curând vin vești despre următoarea degustare. Stai pe aproape 🍷


Primăvara vine cu vreme mai caldă, chef de ieșit din casă și mai multe ocazii de a savura vin alături de prieteni.

Mă bucur să îți spun pe această cale că începutul primăverii vine totodată cu o nouă invitație la o degustare de vin tematică din seria Winesday Specials: se numește „Taste of Greece” și îmbină vinuri din soiuri de struguri grecești cu mâncarea atât de cunoscută și iubita de noi toți cei care am fost în vacanțe în Grecia.

Astfel, pe 25 martie 2022 la ora 18:30 te aștept la degustarea „Taste of Greece” ce are loc chiar de Ziua Națională a Greciei.

Programul, pe scurt

Data: 25 martie 2022
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Winestone, Calea Victoriei nr.37B, Sector 1, București (în cadrul Hotel Novotel, la parter; zona metrou Universitate).

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 4 vinuri din soiuri grecești însoțite de mâncare
21:00 – 21:30 networking

Participare eveniment

Tarif: 220* lei/persoana

* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus, indiferent de varianta de bilet aleasă

Tariful include:

 • acces la degustarea a 4 vinuri din soiuri grecești
 • meniu mâncare (găsești mai jos meniul)
 • pâine, apă

Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email. 

Meniul de mâncare este format din:

 • la început: pâine și Dukkah (mix egiptean de condimente însoțit de ulei de măsline) – specialități Winestone
 • mix de antreuri: brânză halloumi la grătar; salată de caracatiță; brânză feta; tapenada de măsline; tartar de legume cu citrice; ardei copt
 • mix de feluri principale: keftedes de miel; souvlaki de pui; biban la grătar; cartofi cu rozmarin; dovlecei și vinete la grătar; spanacopita; sos tzatziki

 

Locurile la această degustare s-au epuizat, iar formularul a fost scos. În curând vin vești despre următoarea degustare. Stai pe aproape!

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul de mai sus până la data de 21 martie 2022 (începând cu data de 22 martie înscrierile se închid). Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare (detalii suplimentare mai jos).

Vinurile alese pentru degustare

Personal, iubesc Grecia. Îmi plac în special insulele cu a lor viață tihnită, miros de mare, de nisip și stare de bine. De câte ori am fost în Grecia în diverse colțuri ale sale am încercat tot ce mi-a ieșit în cale în ceea ce privește mâncarea locală (și am căutat în special gustul autentic în tavernele mai puțin știute de turiști dar frecventate de localnici) dar și vinurile. Am descoperit așa mai multe soiuri de struguri grecești dintre care Agiorgitiko cred că este cel mai întâlnit la noi din România.

Pentru degustarea de vinuri de Ziua Greciei am ales 4 vinuri pe care le-am întâlnit cu mai multe ocazii, unele în România, însă altele numai în Grecia. Și pentru că îmi doresc ca tu, cel/cea care vei participa la această degustare, să încerci câteva vinuri autentice și să și înveți câte ceva despre soiurile de struguri din care sunt făcute, de data această am ales pentru degustare vinuri făcute din câte un singur soi de struguri. Vinurile sunt de la 3 crame diferite din Grecia.

Vinurile alese sunt:

 • Geometria Malagouzia 2020, crama LaFazanis
 • Cavalieri Lazaridi Assyrtiko 2020, crama Nico Lazaridi
 • Geometria Agiorgitiko 2019, crama LaFazanis
 • Naoussa Bio Xinomavro, crama Dalamara

Evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Winestone.

Am ales să organizăm degustarea la Winestone, loc tare fain aflat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, la parterul Hotelului Novotel pentru că îl știm de la alte evenimente cu și despre vin și totodată pentru că am dezvoltat alături de ei un meniu de mâncare potrivit pentru vinurile pe care le vom servi în cadrul acestei degustări.

Cum te înscrii?

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul următor până la data de 21 martie 2021 (începând cu data de 22 martie înscrierile se închid).

Locurile la această degustare s-au epuizat, iar formularul a fost scos. În curând vin vești despre următoarea degustare. Stai pe aproape!

Odată cu înscrierea pe formular vei primi datele pentru plată și factura într-un e-mail după ce vei confirma înscrierea telefonic/prin email. Dacă dorești factură fiscală pe persoană juridică te rog să îmi trimiți datele de facturare pe email. Altfel, factura va fi emisă pe persoană fizică.

Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare în contul indicat pe factura fiscală așa că am rugămintea să îmi trimiți un email cu dovada plății pe adresa carmina@winesday.ro până cel târziu 21 martie 2022.

Din experiența mea, locurile se epuizează repede (chiar și înainte de data de 21 martie), așadar recomand să achiți factura în cel mult 48 de ore de la primirea acesteia pentru a-ți asigura locul la eveniment.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (14 de locuri), iar confirmarea acestora se face pe email în ordinea înregistrării plății integrale.

Pentru a valida înscrierea este nevoie să urmezi toți pașii menționați mai sus. Pe tot parcursul înscrierii precum și pe perioada de timp până la eveniment și pe parcursul acestuia îți stau la dispoziție cu orice fel de informații ai nevoie pe email carmina@winesday.ro și la telefon 0745 310 811.

Important:

 • Numărul maxim de participanți este limitat la 14 persoane.
 • Pentru că suntem într-o perioadă delicată vreau să îți spun că atât eu cât și cei de la Winestone am luat măsuri pentru ca toată lumea să fie în siguranță și să avem parte de o după amiază frumoasă respectând toate condițiile de distanțare și de igienă.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.
 • În măsura în care utilizarea Certificatului Verde se va reintroduce de către autorități pentru intrarea în restaurante/participarea la evenimente, vom solicita și noi acest document (însă, din câte știm, începând cu data de 9 martie 2022 documentul nu mai este solicitat de autorități).
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 • Atmosfera acestui eveniment va fi surprinsă în fotografii, așadar vei apărea în imaginile făcute de fotograful nostru. Participarea la acest eveniment reprezintă aprobarea de a utiliza aceste fotografii pe site, în social media sau pe alte canale exclusiv cu scopul promovării evenimentelor de degustare pe care le organizăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.