Hidden Wine: Rose for the summer

Hidden Wine: Rose for the summer

Vara este în toi, căldura ne îmbie să ne adăpostim pe câte o terasă la umbră și să savurăm băuturi reci.

Cum vinul rose este, în principiu, vedeta verii, de data asta te invit la o degustare de vin specială și anume o degustare „în orb”.

Am pregătit 3 vinuri rose din România și 3 vinuri rose din Republica Moldova și, alături de Svetlana Matvievici, voi prezenta cele 6 vinuri în seara zilei de 28 iulie 2021 în noul spațiu al „Hidden – the social space„. Vii și tu?

Pe măsură ce vei încerca vinurile și îți vei spune părerea legată de arome, vei afla și despre ce vinuri este vorba.

Dacă nu ai mai participat până acum la o degustare de vinuri „în orb”, vei avea parte de o experiență tare interesantă. Iar dacă ai mai participat, te așteptăm cu drag să..ghicim împreună vinurile rose.

Programul, pe scurt

Data: 28 iulie 2021
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Hidden – the social space, Str. Doamna Chiajna nr.26, Sector 3 București (zona metrou Timpuri Noi). Evenimentul are loc pe terasă.

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților și welcome drink (da, tot un rose!)
19:00 – 21:00 prezentare și degustare vinuri rose în orb
21:00 – 21:30 networking

Participare eveniment

Tarif: 140 lei/persoana

Tariful include:

 • acces la degustarea a 6 vinuri rose (3 din România și 3 din Republica Moldova)
 • apă, platou mâncare

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul de mai sus până la data de 26 iulie 2021 (începând cu data de 27 iulie înscrierile se închid). Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare (detalii suplimentare mai jos).

Carmina Nițescu și Svetlana Matvievici (2021)

Vinurile alese pentru degustare

Povestea mea în lumea vinului a început în Republica Moldova în toamna lui 2015, chiar la „Ziua Vinului”, eveniment cunoscut ce are loc an de an aici. Am dat curs invitației Svetlanei Matvievici, pe vremea aceea blogger pasionat de vin și de călătorii din Republica Moldova, de a participa la o călătorie de informare în lumea vinului moldovenesc ce urmă să dureze 7 zile, timp în care aveam să vizitez câte o cramă pe zi.

Cumva, vizita aceasta avea să fie pentru mine începutul în lumea vinului și totodată în frumoasa prietenie pe care am legat-o cu Svetlana de atunci și până acum. Între timp, atât eu cât și Svetlana, am făcut cursuri în domeniul vinului, am început să mergem la degustări și, de câțiva ani încoace, să organizăm degustări.

Svetlana s-a mutat de ceva timp în România și, dacă tot a început de ceva vreme să organizeze degustări și aici, am zis să organizăm una împreună.

Fiind vară, tema vinurilor rose a fost câștigatoare, iar, că să facem lucrurile mai interesante și pentru a crea discuții utile pe marginea vinurilor, am decis ca vinurile să fie servite în orb, urmând ca pe măsură ce gustăm și distingem aromele din vin, să dezvăluim ce vin se află în pahar. Vom îmbina astfel cunoașterea vinurilor cu descoperirea aromelor din pahar.

Și pentru că am ales ca și loc în care organizăm această degustare noul spațiu „Hidden – the social space„,  aflat în apropierea stației de metrou Timpuri Noi, degustarea a primit numele „Hidden wine: Rose for the summer”.

Așa că este simplu: te invităm la „Hidden Wine” să încerci vinuri rose ce îți vor rămâne în suflet întreaga vară. Unde? La Hidden!

Evenimentul este organizat de Winesday în parteneriat cu Svetlana Matvievici și Hidden – the social space.

Cum te înscrii?

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul următor până la data de 26 iulie 2021 (începând cu data de 27 iulie înscrierile se închid).

Update 26.07.2021: locurile la degustarea de vin din 28 iulie au fost ocupate în totalitate, iar formularul de înscriere a fost scos.

Odată cu înscrierea pe formular vei primi datele pentru plată și factura într-un e-mail după ce vei confirma înscrierea telefonic/prin email. Dacă dorești factură fiscală pe persoană juridică te rog să îmi trimiți datele de facturare pe email. Altfel, factura va fi emisă pe persoană fizică.

Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare în contul indicat pe factura fiscală așa că am rugămintea să îmi trimiți un email cu dovada plății pe adresa carmina@winesday.ro până cel târziu 26 iulie 2021.

Din experiența mea, locurile se epuizează repede (chiar și înainte de data de 25 iulie), așadar recomand să achiți factura în cel mult 48 de ore de la primirea acesteia pentru a-ți asigura locul la eveniment.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (20 de locuri), iar confirmarea acestora se face pe email în ordinea înregistrării plății integrale.

Pentru a valida înscrierea este nevoie să urmezi toți pașii menționați mai sus. Pe tot parcursul înscrierii precum și pe perioada de timp până la eveniment și pe parcursul acestuia îți stau la dispoziție cu orice fel de informații ai nevoie pe email carmina@winesday.ro și la telefon 0745 310 811.

Important:

 • Evenimentul se va desfășura în aer liber.
 • Numărul maxim de participanți este limitat la 20 de persoane.
 • Pentru că suntem într-o perioadă delicată vreau să îți spun că atât eu cât și cei de la Hidden am luat măsuri pentru ca toată lumea să fie în siguranță și să avem parte de o după amiază frumoasă respectând toate condițiile de distanțare și de igienă.
 • Accesul la degustare va fi permis numai persoanelor ce au primit confirmare scrisă de participare și a căror nume se regăsește pe lista de participanți aflată la intrare.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • Bineînțeles, în contextul Covid-19, în măsura în care în România se va institui o nouă perioadă de stare de urgență ce va împiedica accesul în muzeu, vom lua o decizie de comun acord – fie vom reprograma evenimentul și vom muta banii achitați pe noua dată stabilită, fie vom returna banii.
 • Programul evenimentului este dependent de vreme așa că ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 • Atmosfera acestui eveniment va fi surprinsă în fotografii, așadar vei apărea în imaginile făcute de fotograful nostru. Participarea la acest eveniment reprezintă aprobarea de a utiliza aceste fotografii pe site, în social media sau pe alte canale exclusiv cu scopul promovării evenimentelor de degustare pe care le organizăm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

16 − 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.