Wine & Dessert Tasting

Wine & Dessert Tasting

Locurile la această degustare s-au epuizat. În curând vin vești despre următoarea degustare. Stai pe aproape 🍷


Seria degustărilor de vin tematice Winesday Specials vine cu un nou concept. Ce spui de o degustare de vin însoțită de… desert?

Poate părea o asociere neobișnuită însă este o idee pe care am explorat-o de ceva vreme și, încercând diferite vinuri cu diferite deserturi, am pregătit o degustare inedită: wine pairing cu deserturi realizate într-o cofetărie artizanală.

Pe 22 iunie 2022 ora 18:30 te invit la degustarea „Wine & Dessert Tasting” pe care o organizez împreună cu Angeline Cake Boutique. Partea interesantă este că vinurile vor fi seci, iar prăjiturile nu atât de dulci.

Cu deserturile realizate de Angeline Cake Boutique mă tot întâlnesc de 2 ani încoace. Ce mi-a plăcut întotdeauna la ele este faptul că cei de la Angeline Cake Boutique folosesc zahăr în mod responsabil iar deserturile nu sunt atât de dulci ca la alte cofetării. Adică poți mânca lejer o prăjitură întreagă fără să ți se pară că e prea dulce. De aici mi-a și venit ideea asocierii unor deserturi cu vin așa că am pus la cale alături de Andreea Simion, creatoarea Angeline Cake Boutique, o degustare în care îmbinăm deserturile (bine, și ceva sărat) cu vinurile.

Bineînțeles, la degustare vei avea ocazia să afli și povestea cofetăriei pentru că Andreea a pornit acest business din pasiune. Este o cofetărie mică, artizanală, ce își deschide spațiul pentru evenimentul nostru. Spațiul fiind micuț, și locurile la această degustare sunt limitate la 12 persoane. Așa că dacă vrei să vii înscrie-te chiar acum!

Program

Data: 22 iunie 2022
Ora: 18:30 – 21:00
Locație: Angeline Cake Boutique, Str. Dr. Iacob Felix nr. 59, Bucureşti.

Program:

18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 20:30 degustarea a 4 vinuri însoțită de desert
20:30 – 21:00 networking

Participare eveniment

Tarif: 170* lei/persoana

* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.

Tariful include:

 • acces la degustarea a 4 vinuri
 • meniul format din deserturi + ceva sărat
 • o sticlă mică de apă

Important: Accesul la eveniment va fi posibil numai celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email.

 

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul de mai sus până la data de 17 iunie 2022 (începând cu data de 18 iunie înscrierile se închid). Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare (detalii suplimentare mai jos).

Vinurile alese pentru degustare

Pentru degustarea „Wine & Dessert Tasting” am ales câteva vinuri care să meargă cu meniul pregătit. Și, pentru că vrem ca desertul să fie echilibrat, în meniu am inclus și ceva sărat.

Vinurile propuse:

 • Spumant Rhein Extra Brut, The Iconic Estate
 • Anno 5 Francesca 2021 (rose), Licorna Winehouse
 • Fetească Neagră 2020, Viile Metamorfosis
 • ultimul vin al serii este surpriză. Îți pot spune că este tot un vin românesc, un vin medaliat, pe care îl vei ține minte.

Meniul pregătit de Angeline Cake Boutique este format din câte un fel pentru fiecare vin în parte, însă, pentru că vreau să povestim la eveniment despre asocierile de vin cu mâncare și, bineînțeles, cu deserturi, prefer să fie surpriză meniul pregătit.

Îți pot spune însă că avem cantități potrivite pentru fiecare fel în parte astfel încât să nu exagerăm cu deserturile într-o singură seară. Echilibrăm, oricum, și cu ceva sărat tocmai pentru că gustul sărat potențează aromele din vin.

Cum te înscrii?

Pentru a confirma locul la eveniment te rog să te înscrii pe formularul următor până la data de 17 iunie 2022 (începând cu data de 18 iunie înscrierile se închid).

Update: Locurile la această degustare s-au epuizat iar formularul de inscriere a fost scos. 

 

Odată cu înscrierea pe formular vei primi datele pentru plată și factura într-un e-mail după ce vei confirma înscrierea telefonic/prin email. Dacă dorești factură fiscală pe persoană juridică te rog să îmi trimiți datele de facturare pe email. Altfel, factura va fi emisă pe persoană fizică.

Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare în contul indicat pe factura fiscală așa că am rugămintea să îmi trimiți un email cu dovada plății pe adresa carmina@winesday.ro până cel târziu 17 iunie 2022.

Din experiența mea, locurile se epuizează repede (chiar și înainte de data de 17 iunie), așadar recomand să achiți factura în cel mult 48 de ore de la primirea acesteia pentru a-ți asigura locul la eveniment.

Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile (12 de locuri), iar confirmarea acestora se face pe email în ordinea înregistrării plății integrale.

Pentru a valida înscrierea este nevoie să urmezi toți pașii menționați mai sus. Pentru orice alteinformații mă găsești pe email carmina@winesday.ro și la telefon 0745 310 811.

Important:

 • Numărul maxim de participanți este limitat la 12 persoane.
 • Numărul minim de participanți pentru a se putea realiza degustarea este 6 persoane.
 • Rezervarea locurilor confirmate și achitate nu poate fi anulată cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de data evenimentului. Astfel, sumele achitate nu vor fi returnate în cazul în care retragerea se face cu mai puțin de 10 de zile calendaristice înainte de eveniment (în acest caz penalizarea este de 100% din suma achitată).
 • Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări necesare pentru a asigura siguranța tuturor participanților precum și desfășurarea degustării de vin în cele mai bune condiții.
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.
 • Atmosfera acestui eveniment va fi surprinsă în fotografii, așadar vei apărea în imaginile făcute de fotograful nostru. Participarea la acest eveniment reprezintă aprobarea de a utiliza aceste fotografii pe site, în social media sau pe alte canale exclusiv cu scopul promovării evenimentelor de degustare pe care le organizăm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

2 + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.