Decorațiune Brad de Crăciun din dopuri de plută – 3 dimensiuni disponibile

Decorațiune Brad de Crăciun din dopuri de plută – 3 dimensiuni disponibile

Iarna anului 2020 m-a găsit confecționând primele decorațiuni de Crăciun din dopuri de plută. Strânsesem destul de multe dopuri de plută de la vinurile savurate în ultimii ani, motiv pentru care m-am gândit să creez câteva cadouri inedite. După mai multe încercări, am stabilit că forma de brad de Crăciun este cea mai potrivită pentru un cadou în luna decembrie.

În acel an am oferit cadou familiei și prietenilor câte o decorațiune „Brad de Crăciun din dopuri de plută” iar cum feedbackul a fost unul tare bun, m-a motivat să merg mai departe.

În următorii ani am dezvoltat 3 dimensiuni diferite din acest tip de decorațiune iar din această iarnă am decis că voi face pe comandă punctuală aceste decorațiuni pentru toți cei ce vor dori să le achiziționeze. Pe scurt, scot în lume decorațiunile pentru cei ce doresc să ofere un cadou inedit, făcut manual de mine.

Cum luna decembrie este deja aici, iar timpul de lucru este limitat (astfel incat decoratiunile sa ajunga la timp in sacul lui Mos Craciun) iata care este propunerea mea.

Sunt disponibile 3 dimensiuni de brazi de Crăciun din dopuri de pluta:

  • Brad mic: 13 cm înălțime, realizat din 11 dopuri de pluta; preț 75 ron/bucată
  • Brad mediu: 19 cm înălțime, realizat din 30 de dopuri de pluta; preț 95 ron/ bucată
  • Brad mare: 22 cm înălțime, realizat din 38 de dopuri de pluta; preț 125 ron/bucată
De la stanga la dreapta: brad mic 13cm, brad mediu 19 cm, brad mare 22 cm

Brazii sunt unicat, sunt realizați cu dopuri de plută de la diferiți producători și se pot livra în București. Aceștia sunt destul de fragili, motiv pentru care am decis să nu îi trimit prin curier ci să îi livrez personal în București.

Notă: dopurile din plută folosite pot avea grad de culoare diferit, în funcție de vinul care a fost în sticle; nu vor exista 2 decorațiuni identice.

Pentru comenzi va rog să îmi scrieți pe email carmina@winesday.ro și să îmi dați detaliile legate de:

  • câte decorațiuni doriți,
  • dimensiunea decorațiunilor dorite (poate vreți toate decorațiunile de aceeași dimensiune sau de dimensiuni diferite din cele disponibile),
  • perioada estimată când doriți ca decorațiunile să ajungă la voi.

Fiind realizate manual, decorațiunile vor putea fi gata în 3-5 zile de la efectuarea comenzii și realizarea plății (odată făcută comanda pe email veți primi pe email factura). Pentru a putea fi gata până la Crăciun, comenzile se pot prelua până pe data de 20 decembrie 2023 ora 14.

O lună decembrie cu multă bucurie să avem!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.