Paharele Pointer – de luat pe plajă și la munte

Paharele Pointer – de luat pe plajă și la munte

La una din filmările avute în cadrul proiectului meu, Turism Market Insider, am avut plăcerea de a sta de vorbă despre turismul viticol cu Alina Iancu, fondatoarea proiectului CrameRomania.ro și a festivalului de vin Revino.

Ei bine, filmarea a avut loc în natură, pe malul lacului, alături de un pahar cu vin. Cum era să povestim despre vin fără…vin?

Astfel, pe lângă informațiile interesante și utile aflate în cadrul interviului despre turismul viticol, Alina mi-a povestit puțin și despre paharele Pointer Wine Glass pe care le-a adus cu ea atunci pentru a ne fi mai ușor să savuram vinul în mijlocul naturii.

Paharele nu numai că sunt extraordinar de frumoase, însă piciorul metalic este făcut special pentru a putea folosi un pahar de vin atunci când ești la picnic, la munte sau..la plajă. Datorită piciorului metalic poti așeza paharul perfect drept în pământ sau în nisip și te poți bucura apoi de priveliște. Paharul nu se varsă și, dacă îl înfigi bine în pământ/nisip rămâne acolo în siguranță.

Paharul a fost creat de Ramona Enache și îl găsești chiar în 4 variante:

  • pahar clasic (cel din imaginile alăturate)
  • pahar de cristal pentru vin alb
  • pahar de cristal pentru vin roșu
  • pahar de cristal pentru spumant

Mai mult de atât, în cazul în care vrei să iei paharul cu tine în vacanță și mergi cu avionul trebuie să știi că există și varianta de pahar cu picior de plastic. Însă trebuie să întrebi despre varianta asta înainte să achiziționezi paharul.

Paharele se comercializează în seturi de câte două și le poți achiziționa de pe siteul oficial sau din shop-ul de pe pagina de Facebook.

Acestea fiind spuse îți las mai jos câteva imagini cu paharele mele Pointer pe care le-am avut în mai toate vacanțele de când le-am luat și până în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.