Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino

Degustare meniu de iarnă Sardin + vinuri Davino

La final de noiembrie 2019 am avut plăcerea de a încerca meniul de iarnă lansat de restaurantul Sardin cu ocazia evenimentului Degustă Sardin | Meniu de Iarnă + vin din partea casei Davino

Nu numai că mi-au plăcut mult toate preparate, însă mi-a fost greu să îmi aleg preferatele:

  • terină de foie gras cu pastă de trufe
  • pastele cu trufe
  • fălcuța de vită gătită la temperatură joasă cu sos de vin roșu.

Cina a fost asortată superb cu vinurile Davino dintre care Domaine Ceptura Rouge 2015 mi-a rămas în suflet 🍷

Credit foto: Restaurant Sardin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

eight − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.