Château Vartely are un concurs…vinspirat

Château Vartely are un concurs…vinspirat

Despre vinurile de la Château Vartely am scris cu mai multe ocazii. Cunosc crama aceasta din Republica Moldova de 5 ani de zile și încă de la început mi-au plăcut tare mult vinurile de le ei. De-a lungul timpului am devenit fan, am încercat cam toate vinurile lansate de-a lungul anilor iar în ultimii 2 ani am inclus vinurile de la ei în degustări.

Ei bine, vara aceasta pe lângă faptul ca au lansat o gamă nouă de vinuri de vară (despre care am scris aici), au și o surpriză pentru cei care consumă vinurile lor. Pe tot parcursul lunilor iulie și august au un concurs…”vinspirat” cum spun chiar ei.

Concursul este lansat de cei de la Produse Moldovenești, importatorul oficial al cramei în România și se desfășoară pe teritoriul României și al Republicii Moldova, iar mai jos găsești detalii despre cum poți participa la concursul valabil în România.

Premiile sunt urmatoarele

 

Trebuie să recunosc, premiul cel mare de la extradegerea finală – 1 palet de vinuri Individo – este foarte tentant, eu cunoscând foarte bine această gamă pe care o consider cea mai complexă din punct de vedere al varietății vinurilor pe care le include.

Nici cele 4 premii săptămânale „greutatea ta în vin” nu sunt rele așa că îți doresc succes încă de pe acum.

Cum poți participă la concurs:

Cumpără produse Château Vartely de minim 29 Lei, înscrie bonul în concurs aici și poți câștiga unul din cele 1070 de premii. O bună parte din perioada concursului s-a scurs deja însă mai ei timp până la final de august să savurezi vinuri de la ei și să câștigi unul din premiile rămase.

La concurs participă toate gamele de vinuri produse de Château Vartely:

  • Taraboste,
  • Individo,
  • Château Vartely(Select),
  • Inspiro,
  • vinurile licoroase,
  • vinurile dulci,
  • spumantul
  • divinurile (cunoaștem aceste băuturi ca și „vinars” în România, „cognac” sau „brandy” la nivel internațional).

În campanie poți înregistra orice bon fiscal sau factură, primite atât la cumpărăturile online cât și offline, inclusiv din segmentul HoReCa (restaurante, hoteluri și cafenele) așa că îți urez mult succes la concurs și…să savurezi vinul pe îndelete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.