Hai la Revino Bucharest Wine Show (ediția 6) pe 6-8 mai 2023 – București

Hai la Revino Bucharest Wine Show (ediția 6) pe 6-8 mai 2023 – București

Primăvară este în toi, zilele calde ce ne conduc spre vara sunt din ce în ce mai dese, iar dacă mai aveai nevoie de încă un motiv pentru a ieși din casă, iată, se apropie ediția a șasea a „Revino Bucharest Wine Show„, eveniment organizat de Alina Iancu și Revino Cheese & Wine.

Am participat cu mare drag și curiozitate la acest salon de vinuri ani la rândul, mă bucur că s-a dezvoltat frumos și abia aștept această ediție ce are loc în perioada 6 – 8 mai 2023 în locul cunoscut, la Novotel Bucharest City Centre Hotel.

Zilele trecute am stat de vorba cu Alina Iancu, inițiatoarea salonului de vinuri pentru că am vrut să aflu câteva noutăți despre această ediție. Așa că mai jos găsești un scurt interviu din care să îți dai seama la ce să te aștepți de la acest eveniment.

Carmina: Bună Alina! Mulțumesc tare mult că ți-ai făcut timp să stăm de vorbă despre ediția din acest an a Revino Bucharest Wine Show care are loc în perioada 6-8 mai.
Alina: Bună! Comunicarea ne face bine și cunoscuți. Astfel, îți mulțumesc pentru invitație!

Carmina: Revino Bucharest Wine Show a ajuns la ediția a șasea, are loc la Hotel Novotel (București) și se adresează iubitorilor de vin care sunt în căutare de crame și vinuri noi. Spune-mi te rog ce noutăți aduce salonul de vinuri în acest an.
Alina: Completez prin a spune că este un salon de vinuri și turism viticol. O mare parte din cramele expozante au dezvoltată și partea de primire a turiștilor, au săli de degustare și organizează diferite evenimente cu public. Totodată, este o ediție cu expozanți crame noi, cu câțiva care au făcut rebranding și își vor lansa noile produse cu noul vizual la această ediție, avem multe lansări de vinuri.

Carmina: Câte crame vor fi prezente la Revino Bucharest Wine Show și ce vinuri vor avea la degustare? 
Alina: Avem 36 de expozanți cu vinuri, iar la fiecare stand se pot degusta maximum 7 sortimente, toate din segmentul premium. Patru dintre expozanți vor prezența vinuri internaționale, iar restul sunt crame din România.

Carmina: În afară de crame, găsim și altfel de producători? Poate de brânzeturi sau preparate din carne, ceva care să meargă bine pe lângă vin.
Alina: Pentru că de ceva timp organizez și evenimente gastronomice, degustările de vinuri vor fi completate și de o zonă gourmet cu brânzeturi măturate, specialități din carne și de panificație.

Carmina: Masterclassuri sau evenimente conexe se organizează în cadrul salonului de vinuri? Dacă da, dă-mi te rog câteva detalii despre acestea și spune-mi unde se pot face înscrierile. Știu că locurile sunt limitate, necesită înscriere prealabilă și mă gândesc că cititorii Winesday ar vrea să afle despre acestea înainte ca locurile să se epuizeze.
Alina: Avem deja trei masterclassuri stabilite: o verticală de vinuri Cuvee Uberland de la Cramele Recaș, o lansare de gamă de la Domeniile Prince Matei și  un masterclass dedicat spumantelor de la Domeniile Panciu. Toate detaliile pot fi descoperite pe site-ul oficial la rubrica de evenimente.

Carmina: Evenimentul este împărțit în 3 zile, sâmbătă și duminică fiind dedicate publicului larg, iar ziua de luni reprezentanților Horeca. Spune-mi te rog de unde se pot achiziționa biletele pentru public, dar și unde se pot înscrie reprezentanții Horeca pentru ziua de luni pentru că înțeleg că în această zi accesul este în baza unei invitații. Totodată, cei care nu își achiziționează biletele online, vor avea posibilitatea să le achiziționeze la fața locului?
Alina: Biletele se pot achiziționa online de pe site, vizitatorii beneficiază astfel de o reducere, sau pot achiziționa biletul la intrare pentru 6 și 7 mai. În ziua de luni se poate intra doar pe bază de invitație pe care o oferim noi sau partenerii noștri Horeca, sau prin înregistrarea pe site aici. Reprezentanții Horeca au acces gratuit, în baza invitației, în oricare dintre cele trei zile ale evenimentului.

Carmina: Alina, îți mulțumesc tare mult pentru răspunsuri și îți doresc spor la organizare. Abia aștept să vin și la această ediție a Revino Bucharest Wine Show și sper că mulți iubitori de vin să își facă acest plan pentru perioada 6-8 mai 2023.
Alina: Vă așteptăm cu drag și cu multe vinuri bune 🙂

Acestea fiind spuse sper să mă văd cu cât mai mulți dintre voi în perioada 6-8 mai 2023 la Revino Bucharest Wine Show! Cramele participante au fost deja anunțate și le găsești aici. Las mai jos și o harta cu poziționarea standurilor, însă pentru harta actualizată și informații noi găsești toate informațiile pe wineshow.revino.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.