Evadare în Dealu Mare (ediția II). Hai în vizită la crame pe 26 și 27 iunie 2021!

Evadare în Dealu Mare (ediția II). Hai în vizită la crame pe 26 și 27 iunie 2021!

După prima ediție organizată în august anul trecut, Asociația Dealu Mare vine cu o veste mult așteptată de iubitorii de vin: tocmai au lansat ediția a doua a Evadării în Dealu Mare, eveniment ce se va desfășura pe 26 și 27 iunie 2021 la cramele din Dealu Mare. Înscrierile sunt acum deschise!

Am participat cu mare curiozitate la prima ediție a Evadării în Dealu Mare de anul trecut și am avut parte de 2 zile pline cu vinuri noi, povești despre crame și multă voie bună. Cel mai mult însă, m-am bucurat că o parte din cititorii Winesday m-au însoțit și au avut două zile pline cu descoperiri noi!

Așa că de cum am aflat de organizarea ediției a doua, am pus la punct câteva detalii cu organizatorii, iar cititorii Winesday au parte de un tarif preferențial, redus cu 15%, la înscrierea la toate traseele (transport cu autocarul din București) din acest an în cele 2 zile de eveniment.

Dacă vrei să vii și tu și să beneficiezi de tariful redus, citește în continuare.

Hai, pentru început, să îți dau câteva detalii despre ediția din acest an a Evadării în Dealu Mare.

Și în acest an Evadarea în Dealu Mare are loc pe parcursul a 2 zile, sâmbătă și duminică, 26 și 27 iunie. La această ediție participă 12 crame membre în Asociația Dealu Mare, iar traseele stabilite sunt următoarele:

 • Traseul 1 – New Entry: Gramofon Wine, Dagon Clan, Domeniul Artistiței
 • Traseul 2 – Classic: Serve, Metamorfosis, Davino
 • Traseul 3 – Classic with a Modern Twist: Budureasca, Apogeum, Licorna
 • Traseul 4 – Treasures of the East: The Iconic Estate, Aurelia Vișinescu, Lacerta

Din experiența anului trecut când la Evadare au participat un număr asemănător de crame, dar acestea au fost împărțite în 3 trasee, anul acesta organizatorii au decis să împartă cramele în mod diferit.

De data aceasta fiecare traseu include câte 3 crame, iar timpul petrecut la fiecare cramă în parte este astfel gândit pentru ca participanții să se bucure de experiență, de relaxare și de vin și să nu se grăbească deloc. Salut inițiativa aceasta, mai ales că sunt o persoană căreia îi place să savureze atât excursiile cât și vinul și parcă sună mai bine un program mai relaxat cât să savurezi vinurile pe îndelete.

Toate cele 4 trasee sunt disponibile în ambele zile ale evenimentului, 26 și 27 iunie, iar un traseu se întinde pe o zi întreagă. Asta înseamnă că în fiecare din cele 2 zile ale evenimentului vei putea alege numai câte un singur traseu pe zi.

Da, știu că alegerea este grea pentru că nu vei putea merge în acel weekend decât pe 2 din cele 4 trasee, însă recomand să alegi acele trasee care includ fie anumite crame la care nu ai ajuns până acum, fie crame care știi că îți plac (în fiecare an apar vinuri noi și, dacă tot știi că îți plac vinurile unor anumite crame, e cu atât mai interesant să afli ce noutăți sunt în acest an).

Toate cele 4 trasee din ambele zile ale evenimentului sunt disponibile:

 • în varianta cu transport cu autocarul (aici este valabilă reducerea de 15% pentru cititorii Winesday)
 • în varianta fără transport (numai 20 locuri/traseu/zi)

Participare eveniment

Dacă ai fost anul trecut în Evadarea în Dealu Mare și ai spus că mai vrei să vii, sau dacă nu ai prins loc atunci, iată că anul acesta te anunț mai din timp despre acest eveniment.

Alege 1 traseu sâmbătă și/sau 1 traseu duminică și înscrie-te la Evadarea în Dealu Mare până pe 16 iunie! Dacă vrei să prinzi loc, recomand să te înscrii din timp!

Winesday susține Asociația Dealu Mare și acest eveniment și, în acest sens, am primit de la organizator un cod de reducere care este valabil pentru câte 10 bilete pe fiecare din cele 4 trasee, în ambele zile de eveniment.

Practic, orice traseu ai alege (cu transport cu autocarul inclus) în oricare din cele 2 zile de eveniment, vei beneficia de reducerea de 15% (în limita a 10 bilete) dacă vei introduce în platforma iabilet codul de voucher pe care îl primești de la mine pe email, în urma înscrierii pe butonul verde de mai jos.

Atenție! Reducerea este valabilă numai la varianta cu transport cu autocarul inclus, iar diferența este:

 • tarif standard: 260 lei/persoană/traseu
 • tarif cu 15% reducere pentru cititorii Winesday: 221 lei/persoană/traseu

Cum te înscrii?

Dacă îți surâde ideea să vii să faci cunoștință cu cramele din Dealu Mare completează formularul de mai jos până cel târziu 16 iunie 2021 (în această zi înscrierile se închid).

Perioada înscrierilor s-a încheiat, locurile au fost ocupate, iar formularul de înscriere a fost scos.

 

După completarea formularului vei primi un email automat în care ai toate detaliile legate de achiziționarea biletului.

Biletul sau biletele le vei achiziționa individual de pe platforma iabilet.ro.

În acest moment pe platformă apare tariful întreg, fără reducere, însă în emailul pe care îl vei primi automat de la mine după înscriere vei regăsi un cod de voucher valabil care, odată introdus în câmpul corespunzător din platformă, îți va oferi reducerea promisă, astfel încât costul unui bilet pentru un traseu va fi 221 lei/persoană.

Dacă vrei să vii în două trasee, câte unul pe zi, trebuie să achiziționezi 2 bilete diferite, câte 1 bilet pentru fiecare traseu în parte, însă ai grijă să alegi corect, varianta cu transport cu autocarul (dacă alegi un traseu cu transport individual codul nu va funcționa).

Important:

 • Asociația Dealu Mare, precum și cramele participante și transportatorul, au luat toate măsurile de distanțare și igienă pentru a se respecta toate recomandările autorităților și pentru ca toată lumea să fie în siguranță, mai ales în contextul actual.
 • În acest moment nu s-a stabilit exact cu ce microbuz/autocar se va merge, acest lucru urmând a fi stabilit în funcție de numărul final de înscrieri.
 • Toate plecările cu autocarul sunt din București; locul de retur va fi același.
 • Pe toată durata călătoriei cu autocarul/microbuzul va fi obligatorie purtarea măștii de protectie și vor fi respectate toate măsurile legale în vigoare referitor la transportul de persoane.
 • Programul exact de vizitare (ordinea vizitării cramelor) va fi comunicat la îmbarcare.
 • Fiecare autocar/microbuz va fi însoțit de un reprezentant al organizatorilor.
 • Toate detaliile despre locul de plecare, orele de vizită a fiecăror crame din fiecare zi de tur vor fi anunțate exclusiv pe email celor care se înscriu la tururi.
 • Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 17 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.