Hallowine: Degustare „în orb” de Halloween. Hai și tu!

Hallowine: Degustare „în orb” de Halloween. Hai și tu!

A doua jumătate a verii și toamna aceasta au adus o activitate mai intensă în ceea ce privește degustările de vin organizate de Winesday. Este unul din motivele pentru care nu am reușit să scriu mai multe articole aici, dar este și un motiv datorită căruia am creat concepte noi de degustări și vin astăzi cu o nouă invitație.

Astfel, la final de octombrie, în weekendul de Halloween, voi fi prezentă cu o degustare de vin în cadrul programului turistic „Halloween & Hallowine” ce se desfășoară la centrul de echitație și pensiunea Potcoava Mountain Hideaway – județ Dâmbovița, la 120 km de București.

Despre Potcoava ai mai auzit de la mine: este locul meu preferat pentru a merge la echitație unde merg din 2016 și locul în care organizez periodic tabere de echitație și vin (următoarea având loc pe 19-22 noiembrie 2020). La ei am descoperit pasiunea pentru echitație și tot acolo am ținut și primele mele degustări de vin cu 2 ani înainte de a lansa proiectul Winesday. Mai jos poți vedea câteva imagini de la diferitele degustări de vin organizate la ei de-a lungul timpului.

Cum din acest an Winesday a început să fie prezent la mai multe evenimente tematice (atât cât s-au putut organiza anul acesta respectând condițiile de siguranță recomandate), ei bine, de Halloween voi realiza o degustare de vin în orb. Asta înseamnă că sticlele vor fi ascunse de ochii tăi la început, mai întâi vei descoperi aromele, iar soiul strugurilor, cramele și denumirea vinurilor abia la final. Va fi o degustare axată foarte mult pe simțurile fiecăruia și abia aștept să povestim despre aromele descoperite.

În vin nu există „corect” sau „greșit” ci fiecare optează pentru aromele pe care le simte și pentru vinurile care sunt pe gustul său. Eu am ales pentru această degustare câteva vinuri foarte expresive de la diferite crame și din zone diferite din România și abia aștept să aflu părerea celor care le vor savura pe data de 31 octombrie 2020.

Degustarea aceasta de vin este deschisă numai celor care merg în weekendul respectiv la Potcoava pe programul dedicat weekendului de Halloween așa că dacă vrei să îmbini o ieșire la munte cu degustarea de vin este momentul perfect. Detaliile programului sunt aici și, din ce informații am aflat de la ei, în acest moment mai au numai 2 camere disponibile.

Ce trebuie să mai știi este că Potcoava este o locație foarte child friendly, aici ajungând o mulțime de familii cu copii. Așa că dacă ești în căutarea petrecerii timpului alături de cei mici să știi că este un loc și un moment potrivit. Dacă însă vrei să vii în cuplu să știi că în jurul tău vor fi mai multe familii cu copii. Ca să îți faci o idee despre Potcoava Mountain Hideaway îți las aici un link cu un articol de pe blogul meu de călătorii unde am povestit atât despre centrul de echitație și activități, cât și despre pensiune.

Ce zici, ne vedem de Halloween?

Locația la final de toamnă arată ca în imaginea de mai jos. Hai la Hallowine!

Toamna la Potcoava Mountain Hideaway

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.